Raya Sales!

Raya Sales!

Sunday, January 2, 2011

Tudung Rose~

oh tudung rose ini sgt jelita smpai sy pun jatuh cinta!hehe
ini bukan shawl tapi tudung,sebab bentuk dia segitiga mcm tudung bawal tu tp xperlu lipat dan iron..materialnya yg lembut dan sejuk sgt2 best dipakai dgn mcm2 gaya!
nak tawu tgk style tudung yg wani gayakan di bawah..
tudung ni mcm yg Radiusite jual..
available dlm 5 colour shja tapi 1 colour ada 3 helai..
simple and trendy!the cute roses make u looks soo sweet!;p
jom try jom!

Saiz:S
Material:high quality cotton!
harga:RM38 only!(best price)
RS001-RED
SOLD OUT!

*pandangan tepi


RS002-MEDIUM BROWN
SOLD OUT!

RS003-BLACK
SOLD OUT!


RS004-DARK BROWN
SOLD OUT!



RS005-GREY
SOLD OUT!







No comments:

Post a Comment

ORDER FORM

Your Status:
Anda ingin membuat:
Full Name:
Email Address:
Hp Number:
Delivery Address:
Items code/quantity:
Items Description (Custom Made Order):
Alternative code (jika barang yang dipesan tiada):
Choose your prefered shipping method:
Payment Method:
Due of payment:

Please make sure you have read our terms and conditions before proceed with your order.

I have read and agreed with the De' Wanie's terms and conditions

Sila pastikan anda semak SPAM BOX/ BOXBE/ JUNK MAIL sekiranya anda tidak mendapat reply order dari De' Wanie dalam tempoh 2 hari.

Kami hanya menggunakan Pos Laju ke Malaysia dan Pos Register ke Luar Negara.

Harga tudung tidak termasuk shipping fees.


This form powered by Freedback