SHOP ONLINE

SHOP ONLINE

Sunday, January 2, 2011

Tudung Rose~

oh tudung rose ini sgt jelita smpai sy pun jatuh cinta!hehe
ini bukan shawl tapi tudung,sebab bentuk dia segitiga mcm tudung bawal tu tp xperlu lipat dan iron..materialnya yg lembut dan sejuk sgt2 best dipakai dgn mcm2 gaya!
nak tawu tgk style tudung yg wani gayakan di bawah..
tudung ni mcm yg Radiusite jual..
available dlm 5 colour shja tapi 1 colour ada 3 helai..
simple and trendy!the cute roses make u looks soo sweet!;p
jom try jom!

Saiz:S
Material:high quality cotton!
harga:RM38 only!(best price)
RS001-RED
SOLD OUT!

*pandangan tepi


RS002-MEDIUM BROWN
SOLD OUT!

RS003-BLACK
SOLD OUT!


RS004-DARK BROWN
SOLD OUT!



RS005-GREY
SOLD OUT!







No comments:

Post a Comment