SHOP ONLINE

SHOP ONLINE

Sunday, January 23, 2011

kerongsang bunga dan ribbon utk shawls!

kali ni 1st time kami update accesories utk shawls or scarf,kerongsang bunga comel yg handmade,dibuat dari kaen dgn pelbagai warna dan corak yg kreatif!pin ni best,sbb xkan berkarat dan material kaen xmcm kerongsang manik yg kita slalu pakai akan terkeluar maniknya kan..
jom cuba!;)

1 Pieces RM3.50


*kerongsang ni sama mcm dlm gambar yg wani pakai utk fotoshoot ni..;)


01-SOLD OUT!
02-SOLD OUT!
03-SOLD OUT!
04-SOLD OUT!
05-SOLD OUT!
06-SOLD OUT!
07-SOLD OUT!
08-SOLD OUT!

 09-SOLD OUT!
10-SOLD OUT!
11-SOLD OUT!
12-SOLD OUT!
13-SOLD OUT!
14-SOLD OUT!
15-SOLD OUT!
16-SOLD OUT!

 17-SOLD OUT!
18-SOLD OUT!
19-SOLD OUT!
20-SOLD OUT!
21-SOLD OUT!
22-SOLD OUT!
23-SOLD OUT!

24-SOLD OUT!
25-SOLD OUT!
26-SOLD OUT!
27-SOLD OUT!
28-SOLD OUT!
29-SOLD OUT!

3 comments:

  1. salam Singgah..
    Sambil Folo blog awak..

    ReplyDelete
  2. kalau beli banyak broonch dpt diskaun?
    mohdnadziri_nuraisyah@yahoo.com
    reply ASAP
    ty

    ReplyDelete
  3. kak wani..restock la balik ribbon pin tu..best sgt pkai.hehe.boleh usya kt blik x k.wani cmel.?

    ReplyDelete